“No hi ha més satisfacció que esquiar amb uns esquís fets per mans artesanes totalment personalitzats.”

Qui som

NORD Esquís és un projecte que neix a Sort, Pirineu Català.

Ens dediquem a la fabricació d’esquís artesans totalment personalitzats. Però tota història té un començament i els inicis d’aquesta gran passió familiar remunta als anys 50, quan el nostre avi, fuster de professió molt aficionat a l`esquí i els esports de muntanya, davant la impossibilitat de comprar-ne uns, va decidir construir-se els seus i els dels seus companys i familiars.

La nostra passió per l’esquí i la professió de fuster ens va portar a provar de fer-nos uns esquís actuals. Després de fabricar els primers esquís vam concloure que aquell projecte es podria fer realitat.

Què fem

A NORD Esquís ens dediquem a la fabricació d’esquís artesans, dissenyats tenint en compte les característiques de l’esquiador i l’ús que li vulgui donar. Fem que cada parell d’esquís fabricats siguin únics.

Han fet falta 7 anys d’investigació i la més estreta col·laboració amb professionals de la neu, conjuntament amb més de 40 anys d’experiència en el sector de la fusta per dur a terme aquest projecte.

Com ho fem

L`elecció de materials de qualitat és de vital importància a l’hora de fabricar uns esquís; és aquí on entra en joc l`apassionat treball que realitzem a NORD Esquís, escollint les fustes adequades amb les que es fabricaran els nuclis per cada parell d’esquís.

Per la fabricació dels nuclis, s’utilitzen llistons d’una sola peça d’espàtula a cua encolats entre sí i posteriorment tallats al que se’n diu mirall, de manera que els dos esquís son exactament idèntics i amb les mateixes prestacions.

Les fustes més utilitzades són Avet, Bedoll, Faig, Freixa, Auró, Paulòwnia i Bambú depenent de cada tipus d’esquí i la utilitat que se li vulgui donar.

Amb el nostre sistema de fabricació aconseguim una flexió més progressiva i la combinació d’aquestes fustes amb les diferents fibres de reforç, fan que els nostres esquís responguin correctament als requisits de cada tipus d`esquiador.

Per acabar de personalitzar els nostres esquís, l’acabat final pot ser d’una sola xapa de fusta a tindre un disseny personalitzat realitzat amb marqueteria, on podrem donar ales a la nostra imaginació.

Disposem d’esquís per poder provar i personalitzar els esquís a gust de cada esquiador.

CONSULTA EL NOSTRE CATÀLEG D'ESQUÍS

Desplaça cap amunt